" " " " Code My Media Google Tag Manager (Body)
top of page

Mediq Medeco wint Beste Leverancier Award voor de zorg 2018

Mediq Medeco is de winnaar van de Beste Leverancier Award voor de Zorg 2018. De award, die dit jaar voor de vierde keer is uitgereikt, is gebaseerd op ruim 3.500 beoordelingen van zorgorganisaties over de prestaties van leveranciers.

Leveranciers belangrijke schakel voor goede zorg De award is in 2015 ingesteld door Intrakoop, de inkoopcoöperatie van de zorg. Met deze award wil Intrakoop onderstrepen hoe belangrijk goede samenwerking tussen leveranciers en zorgorganisaties is voor een betere kwaliteit van zorg. Mediq Medeco kreeg het hoogste waarderingscijfer van de zorgorganisaties.

Objectieve meting en benchmark De Beste Leverancier Award voor de Zorg is gebaseerd op de leveranciersbeoordelingen die zorgorganisaties in 2018 hebben gedaan met VendorRating.com. Dit is een methode waarmee zorgorganisaties de tevredenheid van hun medewerkers met de producten en diensten van hun leveranciers kunnen meten. Dit doen zij door online vragen te beantwoorden over de belangrijkste kwaliteitsaspecten. Eventueel kunnen ze extra aspecten en open vragen toevoegen. Zodra alle beoordelaars de vragenlijst hebben ingestuurd, zien zorgorganisaties direct online de resultaten. Daarnaast kunnen ze rapportages en aanvullende analyses maken. De kwaliteit wordt door alle organisaties op dezelfde transparante, objectieve en eenduidige manier gemeten. Zorganisaties kunnen de resultaten gebruiken om met leveranciers de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren. Ook zien zij hoe hun leverancier bij andere leden wordt gewaardeerd. Leveranciers krijgen inzicht in hoe ze het doen ten opzichte van hun concurrenten. Sinds de start in 2011 zijn in de zorgsector ruim 18.500 metingen gedaan.

Genomineerden Het afgelopen jaar hebben zorgorganisaties ruim 3.500 beoordelingen gegeven in de zorgsector. Hieruit kwamen uiteindelijk drie leveranciers naar voren die genomineerd werden voor de award: Huuskes (totaalleverancier eten & drinken), LipsPlus (textielverzorging) en Mediq Medeco (medische groothandel). Zowel LipsPlus als Huuskes zijn voor het eerst genomineerd. Huuskes scoorde vooral hoog op flexibiliteit in de bezorgmomenten en de kwaliteit van aangeboden alternatieven als producten niet uit voorraad leverbaar zijn. LipsPlus onderscheidde zich in behulpzaamheid en de afhandeling van klachten. En Mediq Medeco is vooral goed beoordeeld op de breedte van het assortiment en behulpzaamheid. Mediq Medeco heeft de award in de wacht gesleept dankzij de hoogste overall waardering. Deze leverancier won de award eerder in 2015. In 2016 en 2017 ging de Beste Leverancier Award voor de Zorg naar Essity TENA. Leveranciers kunnen de award maximaal twee jaar op rij winnen.

Zorgorganisaties die lid zijn van Intrakoop kunnen kosteloos of tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden hun leveranciers beoordelen met VendorRating.com. Kijk voor meer informatie op: www.intrakoop.nl.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page