" " " " Code My Media Google Tag Manager (Body)
top of page

Symbiotische samenwerking tussen leverancier en klant? Efficiënt contractmanagement met onze tool.
Heb jij een goede leverancier uitgekozen? Vaak ga je dan een samenwerking aan voor meerdere jaren. Maar hoe tevreden zijn je eindgebruikers over de samenwerking? Met Leveranciersbeoordeling.nl meet je de prestaties van je leverancier: wat er goed gaat, maar ook waar eindgebruikers in hun dagelijkse werkzaamheden tegenaan lopen. Goed voor jouw organisatie, goed voor je afnemer! En wel zo transparant.


Wat kan het voor onze organisatie betekenen?


1. Beter inzicht in je leveranciersrelatie

Op een tijdbesparende, gestructureerde en efficiënte manier inzicht krijgen in wat er speelt bij eindgebruikers in de samenwerking met je leverancier. Onze tool is volledig SaaS ('Software as a Service'), dus je hoeft niets te installeren.


2. Betrokkenheid verhogen

Leveranciersbeoordeling.nl verhoogt de betrokkenheid van medewerkers op de werkvloer die producten en diensten dagdagelijks gebruiken door ze een stem te geven.


3. Prestaties vergelijken

Dankzij onze unieke benchmark vergelijk je de prestaties van jouw leverancier ook met andere organisaties.


4. Samenwerking optimaliseren

De toelichtingen en top-3 verbeterpunten van de beoordelaars samen met de benchmark geven je als contractmanager informatie in handen om je samenwerking verder aan te scherpen.


5. Leverancierscontracten gerichter vernieuwen

Ontlast contractmanagers in de dagelijkse opvolging, en biedt perspectief gerichtere contractvernieuwing Niet alleen gebaseerd op prijs, maar ook op andere kwaliteitsaspecten.


6. Betere dialoog met de leverancier, overeenkomst bijsturen

Leveranciersbeoordelingen zijn niet alleen nuttig voor de afnemer, ook voor de leverancier die zo tijdig kan bijsturen waar nodig, zowel tijdens de samenwerking als met het oog op een contractverlenging.Draagt op langere termijn bij aan optimaal afgestemde en vlottere samenwerking tussen leverancier, afnemer en eindgebruiker: een symbiotische samenwerking gericht op een continuïteit en transparantie!


Neem contact met ons op om te vernemen hoe onze leverancierbeoordeling.nl het contractmanagement voor jouw organisatie kan optimaliseren.

Comments


bottom of page